Жилищный адвокат

Підробні документи, викрадені автомобілі - далеко не весь список кримінальних правопорушень, виявлених ДАІ Миколаївщини

    Підробні документи, викрадені автомобілі - далеко не весь список кримінальних правопорушень, виявлених ДАІ МиколаївщиниУ Миколаївській області тривають профілактичні заходи, головною метою яких є попередження та розкриття фактів незаконного заволодіння транспортними засобами, а також правопорушень пов’язаних з їх використанням.

    Починаючи з 24 вересня працівники Державтоінспекції, спільно з іншими підрозділами органів внутрішніх справ області проводяться профілактичні заходи з попередження та розкриття фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    Так, за шість днів з початку проведення заходів, правоохоронцями було виявлено майже п’ятдесят транспортних засобів з підробленими або знищеними номерами вузлів та агрегатів, двоє водіїв мали документи, що підтверджують право керування автомобілем, з ознаками підробки. Крім того, працівникам ДАІ вдалось розшукати чотири транспортних засоби, які перебувають в розшуку як викрадені в різних регіонах держави.

    Так, наприклад, вчора 29 вересня, співробітниками відділу розшуку Управління Державтоінспекції Миколаївщини, на території одного з авто гаражних кооперативів Миколаєва було виявлено автомобіль «Hyndai Sonata», яким згідно баз даних ДАІ, 20 серпня невідомі особи незаконно заволоділи у Донецьку. На місце була викликана слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції, співробітникам якої і належить встановити всі обставини даної справи.

    Робота з розкриття аналогічних фактів триватиме на території Миколаївської області до 9 жовтня.

    Шановні водії! Перш ніж купити транспортний засіб, Державтоінспекція радить ретельно перевірити документи, звірити номери вузлів та агрегатів — в цьому Вам допоможуть в будь-якому Центрі надання послуг ДАІ. Також зважуйте ризики при купівлі авто за дорученням. Пам’ятайте, нотаріус не перевіряє авто за відповідними базами ДАІ.

    Окрім того, Державтоінспекція закликає власників транспортних засобів обладнати їх протиугінною сигналізацією та при можливості ставити на охоронювані автостоянки. Крім того, не варто залишати в автомобілі на видних місцях цінні предмети: гроші, відеореєстратори, магнітоли, планшети, мобільні телефони, тим самим Ви зменшите ризик автомобільної крадіжки.

    Якщо все ж таки сталося викрадення Вашого транспортного засобу, негайно повідомте про це в міліцію: чим раніше Ви звернетеся за допомогою, тим вища ймовірність повернення Вашого автомобіля.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про затвердження розподілу Квот академічної стипендії Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про затвердження розподілу Квот академічної стипендії Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1312( 1312-2009-п ) "Про заснування академічної стипендії Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів", наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05.07.2012 № 781( z1202-12 ) "Про затвердження Квот академічної стипендії Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.07.2012 за № 1202/21514, НАКАЗУЮ:

    Признание права собственности

    Иском о признании права собственности является внедоговорным иск собственника имущества о признании его права собственности, если это право оспаривается или не признается другим лицом, а также в случае потери им документа, удостоверяющего его право собственности.

    В Минюсте обсудили законопроект «О полиции и полицейской деятельности»

    В Министерстве юстиции Украины состоялось заседание секции «Реформирование уголовной юстиции» в рамках деятельности рабочей группы по разработке актов законодательства для реализации Программы ...

    По материалам ГПУ С.Власенко участвовал в заседании суда не как адвокат, – А.Яценюк

    Продолжается заседание коллегии судей Высшего административного суда Украины по рассмотрению дела о досрочном прекращении полномочий народного депутата Украины Сергея Власенко. Соответствующий ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю творческих успехов!

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря занимательному интернет сайту я, наконец-то, решился купить отдельную линию.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66